Edi Rama Paralajmëron: Javën E Ardhshme Nisim Shembjen E Obje.kteve Pa Leje…

admin 0

Edi Rama Paralajmëron: Javën E Ardhshme Nisim Shembjen E Obje.kteve Pa Leje…

Kryem.inistri Edi Rama ditën e djeshme ka paral.ajmëruar se duke nisur nga java e ardhshme for.cat Pol.icisë së Shtetit dhe Inspektoriatit Komb.ëtar të Mbrojtjes së Territorit do të nisin opera.cionin “Bregdeti Ynë”, për të sh3mbur ndërtimet pa leje.
Rama ka theksuar se sh3mbja e ndërtimeve pa leje do të nisi me ato që janë në proces në thyerje flagrante të Kodit Penal dhe për të çuar përpara drejtësisë çdo shkelës të ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *