Edi Ramës i vjen një ‘goditje’ e rëndë: Ti je turp kombëtar, mohove gjen ‘ocidin serb mbi shqiptarët

admin 0

Edi Ramës i vjen një ‘goditje’ e rëndë: Ti je turp kombëtar, mohove gjen ‘ocidin serb mbi shqiptarët

Së fundi, deklarata e tij, që barazoi Dua Lipën me Goran Bregoviqin dhe serbët me shqiptarët, nx.iti reagime tejet të mëdha.
“Shqiptarët që dolën kundër Bregoviqit janë të njëjtë me serbët që ofe.nduan Dua Lipën”, deklaroi Rama.
Opinionisti nga Shqipëria, Skëndër Kapiti komentoi këtë deklaratë të kryeministrit Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *