Edi Ramës Nuk I Mjafton “Ballkani I Hapur”, Tash Vjen Me Një KER.CENIM Për Albin Kurtin Dhe Kosovën!!…

admin 0

Edi Ramës Nuk I Mjafton “Ballkani I Hapur”, Tash Vjen Me Një KER.CENIM Për Albin Kurtin Dhe Kosovën!!…

Rama porosi Kurtit: Herët a vonë “Open Ballkan” do të mbështetet nga të gjithë.
Inici.ativa “Open Ballkan”, apo thënë ndryshe ajo e Minishengenit ka hasur në kun.dërshtimin e ashpër të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.
Kjo inici.ativë deri tash është përqafuar nga tri shtete, Shqipëria, Maqedonia, Serbia, shkruan lajmi.
Me rastin e hapjes së pikës së përbashkët kuf.itare mes Shqipërisë e Malit të Zi, kryem.inistri i Shqipërisë, Edi Rama, i është drejtuar indi.rekt atij të Kosovës, Albin Kurti.
Ai në një pos.tim në Instagram, ka thënë se “Open Ballkan” është e ardhmja e përbashkët evropiane dhe herët a vonë “këtë do ta mbështesin të gjithë”.
Rama siç duket këtë mesazh ia ka çuar indirekt Kurtit pasi që ky i fun.dit me tone shumë të ashpra e ka ku.dërshtuar këtë ide që synon lëvizje të lirë të mallrave dhe njerëzve në rajonin e Ballkanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *