Eh Me Kete Fjali Albin Kurti Ja Leshoj ‘Kemer’ Serbise – “Serbia Nuk E Njeh Kosoven Mirepo As Ne Nuk E Njohim Serbine”…. Te Lumte Kryeminister Ke ‘Goditur Ne Shenje’

admin 0

Eh Me Kete Fjali Albin Kurti Ja Leshoj ‘Kemer’ Serbise – “Serbia Nuk E Njeh Kosoven Mirepo As Ne Nuk E Njohim Serbine”…. Te Lumte Kryeminister Ke ‘Goditur Ne Shenje’

Albin Kurti: As Serbia se nj,eh Kosovën por as Kosova se nj,eh Serbinë.Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka qenë pj,esë e darkës tradi,cionale me liderët e Ballkanit Perëndimor të organ,izuar nga Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian, Joseph Borrell.
Ai para me,dieve tha se njohja recip,roke është zgjidh,ja mes Kosovës e Sërbisë.“Duam dial,og të përgati,tur mirë parimor, si palë të barab,arta, në të cilët natyr,isht thelbi është tashmë që e ka thënë jo vetëm presid,enti i ri Amerikanë, Joe Biden por edhe shumë lider të tjerë bot,ëror, zgjidhja e ka emrin në for,mën e togf,jalëshit njohja recip,roke. Pra as Serbia se nj,eh Kosovën por as Kosova se nj,eh Serbinë, dhe nj,ohja reciproke është ajo e cila do të kontri,buonte shumë për paq,en sta,bilitetin dhe sig,urinë afat gjatë në Ballkan”, ka thënë Kurti. /Gazeta inFokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *