Eja të premten se nesër më vjen ai tjetri gruaja nga Tirana kapet m at me…

admin 0

Eja të premten se nesër më vjen ai tjetri gruaja nga Tirana kapet mat me…

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, gruaja nga Tirana kapet mat me dashnorët: Mos më…Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar ‘përplasje’.Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë.
“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, gruaja nga Tirana kapet mat me dashnorët: Mos më…Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar ‘përplasje’.Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *