“Eja Të Premten, Se Nesër Më Vjen Ai Tjetri”, Gruaja Nga Tirana Kapet Mat Me Dashnorët: Mos Më…

admin 0

“Eja Të Premten, Se Nesër Më Vjen Ai Tjetri”, Gruaja Nga Tirana Kapet Mat Me Dashnorët: Mos Më…

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, gruaja nga Tirana kapet mat me dashnorët: Mos më…Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar “përplasje”.
Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë.Por teksa e kishte lënë të takohej me njërin prej tyre, është futur në lojë i dyti që ui ka prishur planet.E gjendur përballë kësaj situate, ajo është detyruar që të dashurit të parë t’i kërkojë që të ndryshojnë ditët e takimit, pasi “dashuria e saj”, do të vinte papritur dhe kishte mall për të. Por ajo është kujdesur që atij të mos i thyhet zemra, duke i shkruar: Mos u mërzit..Epo i ka këto pengesa lidhja me disa partnerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *