EKSKLUZIVE Bekim Jashari E DRIDH Milaim Zeken Prej Nga E Shpike Ti Këtë Ide Që..

admin 0

EKSKLUZIVE | Bekim Jashari “E DRIDH” Milaim Zeken : “Prej Nga E Shpike Ti Këtë Ide Që…” – VIDEO EKSKLUZIVE Që Nuk E Keni Parë

Bekim Jashari: Unë nuk frikësohem të them se jam musliman. Besartën, motren time e shpëtoi Zoti. Bekim Jashari djali i komandantit legjendar Hamz Jashari ne nje televizion ishte shprehur se ai beson ne zot pasi qe zoti e shpetoi motren e tij Besarten dhe nuk ka kush qe ja nderron mendimin thote ai. Mes tjerash ai e cek kur Milaim Zeka kishte thene qe Besarta eshte fshehur ne maxhe ai tha se ju ktheva Milaimit i thash :”Prej nga e shpike ti kete ide qe ajo u fsheh ne maxhe…” Per me shume ndiqeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *