EKSKLUZIVE/ Kancelarja Merkel Do Bisedoje Ne Keto Momente Me Albin Kurtin, Arsyeja Do Ju Habise Edhe Juve

admin 0

EKSKLUZIVE/ Kancelarja Merkel Do Bisedoje Ne Keto Momente Me Albin Kurtin, Arsyeja Do Ju Habise Edhe Juve

Kancelarja Merkel do të bise,dojë sot me kryeministrin Kurti, mësohet ars,yeja.Kancelarja Merkel do të komuniko,jë sot me kryeministrin e Kosovës, Kurti, për një gamë të gjerë çësh,tjesh, ndër to edhe për dialo,gun me Serbinë.Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel do të zhvill,ojë sot pasdite (17.01.) një videokon,ferencë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.Zëdhën,ësi i qever,isë gjermane, Steffen Seibert bëri të ditur se bise,da do të përqendr,ohet shumë fort në kur,sin e reform,ave në Kosovë, raporton DW.
Më tej bashkëbis,eduesit do të diskutojnë për proc,esin e afrimit të Kosovës me Bashkimin Evropian si dhe për dia,logun e ndërmj,etësuar nga BE midis Kosovës dhe Serbisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *