Ekskluzive, Këngëtarja Serbe Dunja: Jam Bërë Myslimane Dhe Vendosa Të Jetoj Në Prishtinë

admin 0

Ekskluzive, Këngëtarja Serbe Dunja: Jam Bërë Myslimane Dhe Vendosa Të Jetoj Në Prishtinë

Këtë të shtunë, ekskluzivisht për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja super seksi nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë.
Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët.
Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi.Gjithçka për jetën e saj, skandalet seksuale dhe fotot nudo do t’i mësoni në ExpressRozë, të shtunën në ora 16:00 në televizionin Klan dhe në orën 20:00 në televizionin Alsat Maqedonia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *