EKSKLUZIVE / Milaim Zeka tregon “ngjashmërinë” e tij me kalin

admin 0


EKSKLUZIVE / Milaim Zeka tregon “ngjashmërinë” e tij me kalin

Gazetari dhe ish-politikani kosovar, Milaim Zeka, ka veçuar disa tipare të kafshëve që i sheh te vetvetja.Qenin e vlerësoi për shikimin dhe nuhatjen e tij, cilësi të cilat tha se i pos,edon edhe ai, ndërsa mjaft intere,sante ishte edhe vlerësimi që ia bëri kalit.

Ai ngriti këtë paralele: “E kam shi,kimin dhe nuhatjen e qenit, por e kam njerëzillëkun e kalit. Kali kurrë nuk të s,hkelë në qoftë se rrëzohesh para tij. Kurrë në jetën time nuk i kam rënë njeriut të rrëzuar. Shik,oni, gjatë gjithë shkrimeve dhe qëndrimeve të mia kur një njeri rrëzohet, largoh,et prej postit, e dëmtojnë të tjerët, i hidhet prokur,oria, unë jam i pari që i mbroj këta nje,rëz”, tha Zeka në “LIBERO”.p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *