EKSKLUZIVE/ Njoftimi pritur, Ndryshon ora policore, vera na gjen pa..

admin 0

EKSKLUZIVE/ Njoftimi pritur, Ndryshon ora policore, vera na gjen pa..

Ashtu siç edhe pritej, ulja e numrave të infe’ ksionit pritet të sjellë nje lehtësim të masave. Në mbledhjen e radhës Komiteti Teknik i Ekspertëve pritet të lehtësojë masat. Mësohet se po do diskutohet heqjae maskave në ambientet jashtë, si edhe shkurtimi i orës po’licore nga 24:00 në 5:00.

Prej disa muajsh mbajtja e maskes në ambientet jashtë ka qenë e detyrueshme, ndërsa liria e lëvizjes është aktualisht nga ora 22:00 deri në orën 6:00.
Pas kësaj ore qarkullimi është i ndaluar dhe po ashtu të gjitha aktivitetet, me përjashtim të atyre që ofrojnë shërbim në banesë.
Por në ndryshimet që pritet të zyrtarizohen javës që vjen parashikohet që të ketë lehtësia edhe për grumbullimet, si dhe aktivitetet kulturore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *