EKSKLUZIVE | Opozita Bashkohet Kundër Albin Kurtit – Zbulohen Detajet E Mbledhjes Së Enver Hoxhajt Me Ramush Haradinaj Dhe Lumir Abdixhikun !!!

admin 0

EKSKLUZIVE | Opozita Bashkohet Kundër Albin Kurtit – Zbulohen Detajet E Mbledhjes Së Enver Hoxhajt Me Ramush Haradinaj Dhe Lumir Abdixhikun !!!

U.d. i kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, ka zhvilluar takime me kryetarin e LDK-së Lumir Abdixhikun dhe atë të AAK-së, Ramush Haradinaj.Enver Hoxhaj ka bërë të ditur se në këto takime është diskutuar për dialogun dhe një listë të temave në të cilat mund të bashkëpunojë opozita.Ai po ashtu tha se kryeministri Albin Kurti dhe qeveria e tij duhet ta sjellë një platformë për dial ogun në Kuvend të Kosovës
“Me të dy kam pasur takime jasht ëzakon isht të mira. Ne mbi të gjitha e shohim të rëndësishme të bashkëpunojmë me secilin subjekt politik, në të mirë të Kosovës. Fillimisht do ta shohim sa se rioz janë Qeveria dhe pastaj kolegët tanë në opozitë”, ka thënë Enver Hoxhaj.“Të shohim cilat janë parimet e dialogut që do ta udh ëheqë zoti Kurti, në rap o rt me Serbinë”, tha Enver Hoxhaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *