EKSKLUZIVE Vuciq Dorezohet Me Ne Fund Nuk Mund Ti Genjej Me Serbet Per Kosoven Do Habiteni Kur Ta Mesoni Se Per Cfare Behet Fjale

admin 0

EKSKLUZIVE/ Vuciq Dorezohet Me Ne Fund – “Nuk Mund Ti Genjej Me Serbet Per Kosoven”. Do Habiteni Kur Ta Mesoni Se Per Cfare Behet Fjale

Presidenti serb, Aleksander Vucic ka dekl,arua,r sot se ai nuk mund të vazhdon t’i gën,jen pop,ullin e tij në lidh,je me çësht,jen e Kosovës, transmeton Gazeta Metro.Vucic në një interv,istë për ‘Tanjug’, ka fo,lur për çështjen e Kosovës duke dekl,aruar se ai nuk mund t’i gën,jen serbët se çdo gjë në Kosovë është e Serbisë.Sipas tij jo çdo gjë në Kosovë ësh,të e Serbisë dhe se zgjid,hjet e lehta çoj,në serbët.“Unë nuk do të gën,jej njerëz,it dhe të them që gjith,çka është e jona dhe se ne lehtë do të jemi në gje,ndje t’i Iuf,tojmë ata. Nuk mund të du,roj, sepse zgjidh,jet e lehta na çojnë në hum,nerë. Unë u them njerëzve se jo çdo gjë atje ës,htë e jona por edhe jo të gjit,hat janë të atyr,e.”, ka thënë Vucic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *