EKSKLUZIVE/ Zbulohet E Verteta – Si E Beri Hashim Thaci Gjithe Ate Pasuri Kur Babain E Ka Polar Ndersa Nenen Amvise

admin 0

EKSKLUZIVE/ Zbulohet E Verteta – Si E Beri Hashim Thaci Gjithe Ate Pasuri Kur Babain E Ka Polar Ndersa Nenen Amvise

Këshilltari i Kryeministrit Albin Kurti, Driton Tali në një post im të tij në Facebook ka shkr,uar rreth familjes së Pre sidentit Hashim Thaҫi. Tali tho,të ai rrjedh nga një familje e sht,resës së ultë fsh atare.Ai shkruan se Presidenti Thaҫi babain e kish,te polar dhe nënën amvise. Thaҫi di,kur kishte rrogën 400 marka si deputet e tani si Pres,ident 2900 euro.Postimi i plotë:
Nji filozof i Hashimit pa,ska thonë: LV nuk është pr onare e së vërtetës.E thellë kjo!Por, nejse, hajt t’ia kall,xojë unë disa t’vërteta për shef,in e tij.
Hashimi rrj,edh prej nji familje t’madhe (gjashtë vllazën e tri motra), t’shtresës “ultē fsha,tare”.Baba i ka punu polar (ruajtës i fushave të shtetit) e nona amvise.Si depu,tet në fillim rrogën e ka patur 400 marka, past,aj 600 marka, 700 euro dhe si Kryeministër rreth 1450 euro e si President rre,th 2900 euro.Tashti ti foloz,ofi Hashimit tregona t’vërtet,ën t’uaj si e bëri tërë atë pas,uri ai dhe familja e tij?Po, mos të ha,rroj, e vertetë e madhe e LV’ës është që KEK, e PTK, e ndërm,arrjet tjera publike mos t’i mjelë më as Thaçi e as…!Kjo është e vër,teta e LV’ës, e dijë që për ty e she,fin tond është e idh,të dhe nuk ju pëlqen ama LV ësh,të “pronare” e kësaj të vë,rtete!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *