Eksperti Amerikan E “Dridhe” Gjithe Ballkanin / I Thote Serbise Se Kosova Eshte Shtet I Pavarur Dhe Serbia Heret Apo Vone Do Ta Pranoje Si Shtet!

admin 0

Eksperti Amerikan E “Dridhe” Gjithe Ballkanin / I Thote Serbise Se Kosova Eshte Shtet I Pavarur Dhe Serbia Heret Apo Vone Do Ta Pranoje Si Shtet!

Pro.fesori në Universitetin e Johns Hopkins në SHBA dhe eksperti amerikan, Alon Ben-Meir, i ka komentuar deklaratat e ministrit të Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviq, i cili tha se Serbia nuk do e njeh Kosovën.
Eksperti shprehet se nuk do të ketë normalizim të marrë.dhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, nëse nuk do të ketë njo.hje të ndër.sjellë.
Gjithashtu ai shton se këtë gjë duhet të ia bë.jë të qartë BE dhe SHBA, Serbisë.
Postimi i plotë.
“Nëse di kush pret se Serbia do ta njehë të ashtu.quajturën pavarësi të Kosovës, atëherë le ta dijë se kjo nuk do të ndodh”, ka thënë ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Sela.koviq në një intervistë.

Nuk ka normalizim të marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, nëse nuk ka njo.hje të ndërsjellë. BE dhe SHBA duhet t’ia bëjnë të qartë Serbisë se Kosova është e pavarur dhe, herët a vonë, duhet të nji.het nga Beogradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *