Eksperti Amerikan me deklaratë ndaj Serbisë!: Shqipërinë e Madhe pranojeni në Kushte Paqësore! Kjo është një…

admin 0

Eksperti Amerikan me deklaratë ndaj Serbisë!: Shqipërinë e Madhe pranojeni në Kushte Paqësore! Kjo është një…

Perëndimi duhet të heqë dorë nga fantazia se paqja afatgjate në Ballkan mund të arrihet me izolimin e Serbisë, por edhe Beogradi duhet të bëjë kompromis e ta njohë Kosovën shtet,ka vlerësuar në The Observer eksperti amerikan për siguri dhe ish-analisti i Agjencisë Kombëtare për Siguri (NSA) John Schindler.
Sipas Schindlerit, “Shqipëria e madhe gjithsesi po vjen dhe është më mirë që ajo të vijë në kushte paqësore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *