Elena Kocaqi ”Con Pesh” Gjithe Greqine Me Goditjen Qe I Dha Grekeve !! Jeni Shqiptare Te Gjithe…

admin 0

Elena Kocaqi ”Con Pesh” Gjithe Greqine Me Goditjen Qe I Dha Grekeve !! Jeni Shqiptare Te Gjithe…

Histo riania Elena Kocaqi ne nje inter.viste per gazetarin Dritan Hila dha dekla.ratat e forta se greket jane pjese e ra.ces se shqiptareve. Kocaqi u shpreh se ne antiki.tet fiset greke kane ikur nga Epiri dhe nga Iliria, pra sipas saj e gjithe popull.sia greke jane ose pellazge ose ilire.
Gaze tari: Greket kane nje teze qe thone se shqiptaret jane nje komb i kri.juar nga Perandoria Otomane, bile dhe gju.hen ia kane krijuar. Nder sa ti u thua: Ju je.ni nje komb i sajuar.
Elena Kocaqi: Jane nje da.mar, pjese e races se shqip tareve. Une e kam sqaruar ne liber. Ne antiki.tet fiset e tyre kane ikur nga Epiri dhe nga Iliria, pra jane o pell.azge ose ilire, ska asnje tje ter.
Gaze tari: eshte nje monument ne Skinos, qe eshte nje fshat i hum.bur disa kilometra larg Athines, ku jepen emrat e desh.moreve te tyre te rene gjate lu ftes italo greke. Dhe mbiem.rat jane: Krye madhi, Kokles. Elena Kocaqi: Jane te gji.the shqiptare. Ata kane ose emrin ose mbiem.rin para 600 vjetesh. Nese e ka pasur mbi emrin ortodoks Logofeti, emrin e ka pa.sur Gjin, ketu kup.tohet qe eshte shqiptar. Dhe keshtu eshte gjithe popull sia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *