Elvis Naci Jep Lajmin E Mire / Kesaj Rradhe Do Te Realizoje Deshiren E Cdo Jetimi !

admin 0

Elvis Naci Jep Lajmin E Mire / Kesaj Rradhe Do Te Realizoje Deshiren E Cdo Jetimi !

Hoxha i njohur dhe shumë i re.spektuar, Elvis Naçi ka njoftuar për të gjithë lajmin e mirë dhe të shumë.pritur.Ai thotë se me shpresën e Zotit do të hapë një shkollë pro.fesionale e cila do të jetë për fëmijët je.timë që nuk kanë mundësi shkollimi.
Naçi përmes këtij njoftimi në rrjete sociale thotë se që.llimi është që këta fëmijë të mësojnë dhe të dalin në dritë, duke ditur që në vendin tonë ka një mungesë të theksuar të shko.llave profesionale, dhe rrjedhimisht mungesë në treg të profesioneve të lira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *