Elvis Naci Na Ngrohu Zemrat Me Këto Fjalë, ‘Djemtë Janë Pasuri E Madhe, Vajzat Janë Princesha’…

admin 0

Elvis Naci Na Ngrohu Zemrat Me Këto Fjalë, ‘Djemtë Janë Pasuri E Madhe, Vajzat Janë Princesha’…

Elvis Naci shqiptari i mire dhe i urte dhe nje nga njerezit qe ka ndihmuar shume njerez nev.ojtare dhe qe kane ha.lle te ndryshme. Ai terheq vemendje dhe fjalet e tij jane shume pozitive sidomos ai eshte pro familjes dhe kujdeset shume per ta.
Në një intervistë për mediat shqiptare ai deklaron: “Kush ka djem fëmijë ka një pasuri të madhe, por kush ka vajze ka një princeshe në shtëpi”, kështu shprehet Naci teksa nuk ngu ron të po.stojë një foto me të bijèn Asja, me të cilën duket se ka një lidhje të veçantè.
Imami është baba edhe i dy djemve dhe gjith monë kujdeset për edukimin apo rritjen e tyre. Sipas tij, kur fëmijët dalin të mbarë, nuk ka çmím! Zoti i ruajt dhe i befte te mire te gjithe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *