EMOCIONUESE: Zonja e nderuar nuk mund t’i ndalë lotët për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin (VIDEO)

admin 0

EMOCIONUESE: Zonja e nderuar nuk mund t’i ndalë lotët për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin (VIDEO)

Nje zonje e nderuar ne rruget e Prishtines i ndodhi nje gje qe i emocionoi te gjithe, ajo e ndalë në rrugë Kryeministrin e ardhshëm z. Enver Hoxhaj dhe i tregon që do t’i ndihmojë PDK-së me të gjithë potencialin. Elektorati i PDK-së është ngritur në këmbë. Ajo nuk mund ti ndale lotet per Thacin e Veselin ne rrgue,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *