ENCA NË KRAH TË MCGREGOR NË PLAZHET E DUBAIT

admin 0

ENCA NË KRAH TË MCGREGOR NË PLAZHET E DUBAIT

Këngëtarja, Enca Haxhiu për momentin është duke kaluar disa ditë pushimi, për këtë ajo ka zgjedhur Dubai si destinacion për të kaluar pak kohë larg aktiviteteve të përditshme.
Derisa përgjatë gjithë këtyre ditëve, ajo ka qenë mjaft aktive në rrjete sociale duke ndarë momente të ndryshme që po kalon atje.

Enca përmes rrjeteve sociale tregoi që rastësisht është e ulur pranë, lu.ftëtarit të UFC-së, Conor McGregor.
“Unë dhe Conor McGregor rastësisht të ulur pranë njëri-tjetrit, unë e dua Dubain”, ka shkruar këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *