Endrit Thaçi: Babai Im, Hashim Thaçi Është Edhe ‘BABA’ I Kosovës

admin 0


Endrit Thaçi: Babai Im, Hashim Thaçi Është Edhe ‘BABA’ I Kosovës

“Ata qe e perkrahin Albin Kurtit, sidomos te rinjt, duhet te shkojn ne rr… / Ju ftojmë që ta hapni mark.etingun për 5 sekonda Djali i famshem i presidentit, Endrit Thaçi i ka derguar nje mesazh te gjith te rinjve qe e perkrahin partin e kryeministrit Albin Kurti, Levizjen Vetvendosje.Ai ka thene se te rinjt s’duhet ta perkrahin Albinin..
Ai ka thene se te rinjt s’duhet ta perkrahin Albinin. Dhe ka shtuar se nuk do behen as edhe 2 vjet dhe Albin Kurti do heq dore nga qeveria…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *