Enver Hoxhaj ‘Dridhe’ Gjithe Serbine Me Postimin E Fundit Drejtuar Ivica Dacic !!

admin 0

Enver Hoxhaj ‘Dridhe’ Gjithe Serbine Me Postimin E Fundit Drejtuar Ivica Dacic !!

Kryetari i Partise Demo.kratike te Kosoves, Enver Hoxhaj tha sot se Serbia e ka vetem nje mun.desi, ta njoh Kosoven shtet te pa varur dhe te ece perpara, apo te vazhdoje te mbetet ne mende.sine e viteve 90ta siç eshte me Vucic e me Dacic.
Ky reagim i kreut te PDKse erdhi sot ne twitter, menje here pas deklaratave te krye parlamentarit serb, Ivica Daçiç i cili ka dekla.ruar per mediat serbe se ideja per ndryshimin e pre.ambules se Kushtetutes se Serbise per Kosoven eshte his.tori boshe.

Serbia ka vetem nje op.sion, ta njoh Kosoven si shtet te pa varur ose te mbetet me mendesine e vitet te 90ta, siç eshte tani me Vucicin dhe Dacicin. Eshte detyre e Bash.kimit Evropian qe te arrij kete qe.llim pa vonesa, pa dia.log teknik por vetem me njohje reci.proke dhe me ulese ne Keshillimin e Sigu.rimit. Ska rruge tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *