Enver Hoxhaj ‘Ofendon’ Albin Kurtin:”Ai Nuk Është Në Tokë Të Bukës”

admin 0

Enver Hoxhaj ‘Ofendon’ Albin Kurtin:”Ai Nuk Është Në Tokë Të Bukës”

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Partise Demokratike te Kosoves, Enver Hoxhaj, ka hedhur k/ritika në drejtim të Kryeministrit Albin Kurti.Enver Hoxhaj theksoi se Albin Kurti pavarsisht një kohe të madhe që ka qëndru në opozitë dhe disa muaj në pushtet, këto tre javë po shihet se nuk po merret me gjëra konkrete.
Ai theksoi se i njëjti duhej të merrej ur.gjent me sigurimin e v.ak.s.ina.ve dhe jo të shkonte për fushatë në Shqipëri.“Do të bëjmë një opozitë që do ta ketë rolin vëzhgues dhe monitorues.Ky vend ka nevojë për një opozitë që t’ia hapë sytë zotit Kurti sepse ai nuk është në tokë të bukës, siç thotë populli” tha Enver Hoxhaj.

Zoti Kurti në këto tre javët e fundit është duke dësh.tuar thellë. Kam pritë që kur ta merr detyrën e Kryeministri të merret me detyra konkrete. Kam prit që kur ta merr detyrën të shkonte në Stamboll, Bruksel dhe Emirate të siguronte va.ksi.na, por e kemi pa atë në Shqipëri, në Lezhë dhe Gjirokastër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *