Erdogan “DRI.DH” Gjithë Botën, Bën APELIN E Madh Për Ga.z.ën!!!

admin 0

Erdogan “DRI.DH” Gjithë Botën, Bën APELIN E Madh Për Ga.z.ën!!!

Duke folur lidhur me sulmet ajrore izraelite ndaj Rripit të Gazës, presidenti turk theksoi se “para syve të të gjithëve vr iten me ar
më të rënda të teknologjisë së fundit qindra të pafajshëm, shumica e të cilëve fëmijë dhe gra”.
“Institucionet ndërkombëtare dhe shtetet që predikojnë për demokraci, të drejtat e njeriut, drejtësi, liri, siguri po shikojnë këtë pers ekutim në heshtje”, tha Erdoğan.
Sipas presidentit turk, nuk ekziston një gjë të tillë ku gjithmonë i forti ka të drejtë. Ai shtoi se Turqia ekziston për të krijuar një botë ku të besojmë se është i fortë ai që ka të drejtë.
“Nëse sot heshtim për ato që ndodhin në Kuds, e dimë që nesër radha i vjen qyteteve tona të tjera të shenjta”, u shpreh Erdoğan.

Ai po ashtu theksoi se nëse nevojitet të paguhet një çmim për t‘i rezistuar pers ekutimit dhpër të mbrojtur të shtypurit, “ne nuk do të hezitojmë kurrë ta paguajmë edhe këtë”.//AA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *