Erdogan: Shqipëtarët nën Perandorin Osmane jetonin si pashallar, e tash fukarallëku i myti

admin 0

Erdogan: Shqipëtarët nën Perandorin Osmane jetonin si pashallar, e tash fukarallëku i myti

Presidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdhëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk. Madje, këto marrëdhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqe mes vendeve të tjera./Pamjet mePoshte.
Por, presidenti Erdoganë në një intervistë për televizionin shqiptar Top Channel, nuk ka pa folur edhe për të kaluarën e këtyre dy popujve, duke ilustruar kështu marrëdhëniet e tanishme, që ai i quajti të thell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *