“Është në një rr.ezik shumë të madh”, Spartak Ngjela plas ‘bo.mbën’ për Ilir Metën

admin 0

“Është në një rr.ezik shumë të madh”, Spartak Ngjela plas ‘bo.mbën’ për Ilir Metën

Avokat Spartak Ngjela u shpreh sot në emisionin ‘Breaking’ se Presidenti Ilir Meta ka bërë shkelje të rënda dhe ndodhet në një rre.zik të madh.
“Meta ka disa shkelje dhe ata marrin vlerë të madhe negative pasi ai ka god.itur SHBA nëpërmjet Rusisë, ky akt jep motiv shumë të rre.zik.shëm. Meta është në një rr.ez.ik shumë të madh.”, tha Ngjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *