Eskalon ish agjenti serb: Shërbimi ynë e futi Kurtin tek Demaçi për ta vëzhguar, ai është agjent i yni

admin 0

Eskalon ish agjenti serb: Shërbimi ynë e futi Kurtin tek Demaçi për ta vëzhguar, ai është agjent i yni

Ish agjenti serb Dejan Luçiç ka hedhur akuza tepër të rënda në drejtim të Kryeministrit Albin Kurti. Ai ka thënë se Kurti ishte person shumë i arsimur dhe pikërisht shërbimi i tyre e futi me detyrë tek Demaçi për ta vëzhguar dhe këtë punë ai e bënte jashtëzakonisht mirë.
Sipas tij Kurti u lirua me vendim të Koshtunicës edhe pse paraprakiht kur ndëgjoi Milloshevici për lidhjen e tij me vajzën e Sokolovicit u zemërua shumë.
Ai shkon edhe më tutje ku thotë se Kurti është agjent i tyre dhe çdo gjë që bënë iu konvenon atyre. Burimi nga epilogu.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *