Familja shqiptare në Gjermani përfshihet në një Aksi.dènt trä gjik ata janë…

admin 0

Familja shqiptare në Gjermani përfshihet në një Aksi.dènt trä gjik ata janë…

Familja shqiptare në Gjermani përfshihet në një Aks idènt trä gjik ata janë… Sot rreth orës 6 e 30 të mbrëmjes një familje me prejardhje nga Kosova perfshihet në një Äks idènt.Ata jetonin dhe vepronin në qytetin gjerman Dresden.
Sic meson gazeta jone familja ka mbiemrin Shala dhe jane 5 antare Babai Nëna dy djem dhe 1 vajze te perfshire ne kete ngjarje jane Babai djali dhe vajza dhe janë nga Klina.Aty menjehere mberriti amb ulanca dhe i derguan ne sp ital. Ne si staf i shprehim ngus hllime familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *