Fatmir Limaj ‘E bën për Pesë Pare’ Albin Kurtin dhe VV-në:”Ata Janë të Gatshëm me Shkatërru Sistemin Demokratik”

admin 0


Fatmir Limaj ‘E bën për Pesë Pare’ Albin Kurtin dhe VV-në:”Ata Janë të Gatshëm me Shkatërru Sistemin Demokratik”

Pas zhvillimeve të fundit në lidhje me ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje, ka ardhur një reagim nga kryetari i Nisma Socialdemokrate Fatmir Limaj.Fatmir Limaj i ka bërë thirrje opozitës parlamentare që mos t’i nën shtrohen sh antazhit të shumicës.Sjellja e sotme e pushtetit tregon se ata janë të gatshëm me shkatërru sistemin demokratik të vendit me veprime arbitrare e maj ori zuese.Demokracia në rr e zik”.

‘Sjellja e sotme e pushtetit tregon se ata janë të gatshëm me shkatërru sistemin demokratik të vendit me veprime arbitrare e maj orizuese” shkruan Limaj në Facebook.Postimi i plotë:“I bëj thirrje opozitës parlamentare që mos t’i nënshtrohen sha ntazhit të shumicës.Perfundoi kryetari i Nismes Social Demokrate,Fatmir Limaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *