Faton Avdullahi ‘Kritikon’ Vjosa Osmanin:”Vendose Edhe Flamurin E UÇK-Së Në Presidencë”…

admin 0


Faton Avdullahi ‘Kritikon’ Vjosa Osmanin:”Vendose Edhe Flamurin E UÇK-Së Në Presidencë”…

Zyrtari i PDK-së, Faton Avdullahi ka thënë se edhe flamuri i UÇK-së duhet të jetë në Presidencë.Avdullahi thotë se nëse bën që në Presidencë të jetë Flamuri Dardan pse nuk bën të jetë Flamuri i UÇK-së.Këto deklarata të Avdullahut erdhën pasi Presidentja Vjosa Osmani vendosi në Presidencë krahas flamurit shtetëror edhe flamurin Dardan.

Reagimi i plotë:Edhe Flamuri i UÇK-së duhet të jetë në Presidencë.Nëse bën që në Presidencë të jetë Flamuri Dardan, pse nuk bën të jetë edhe Flamuri i UÇK-së. Por, aty nuk është dhe as nuk ka qenë.Ky realitet duhet të ndryshoj-eshte shprehur Faton Avdullahi ne platformen sociale Facebook,nepermjet nje statusi.

Duhet të ndryshoj sidomos tani. Pse ? Ka pasur një qasje të intensifikuar tash sa kohë, gjithsesi tinza, k.undër vlerave të lu ft.ës e për rrjedhojë edhe qasje anashkaluese ndaj vetë vlerës, UÇK.Kjo qasje nga, dikur ana shkaluese, tani pothuajse ka marrë karakter institucional.Kjo duhet të ndalet para se UÇK-ja të bëhet histori me dyshime, deri në histori që i duhen korrigjime.Presidente bëhu gjithëpërfshirëse dhe unifikuese, vendose Flamurin e UÇK-së në Presidencë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *