Fatos Nano: Sali Berisha e v rau nënën time kam hequr shumë atje ku më futi

admin 0

Fatos Nano: Sali Berisha e v rau nënën time kam hequr shumë atje ku më futi

Fatos Nano në rrëfimin e tij të rralë për emisionin “Opinion” në Tv Klan ka folur për periudhën e tij në b urg. Përballë gazetarit Blendi Fevziu, Nano u shpreh se bu rgu për të nuk ka pasur vetëm pasoja negative por dhe pozitive.
Si pasojë negative ai quan vd ek jen e nënës, e cila ndërroi jetë nga një at ak kar diak pasi priste me padurim lirimin e tij, por për këtë ai fajëson Sali Berishën dhe e akuzon se i ka vr arë të ë mën.Ndërkohë më tej thotë se efekti pozitiv është që e ka bërë me tolerant dhe i ka mësuar që të mos marrë hak.
Blendi Fevziu: Si ka ndikuar bu rgu në jetën tuaj? Fatos Nano: Ka ndikuar në mënyrë kontradiktore.

Blendi Fevziu: Në ç’kuptim? Fatos Nano: Në planin njerëzor më ka sjell tek ky që jam.
Më ka bërë më tolerant, më ka bërë më të frenuar për të marrë h ak.
Blendi Fevziu: Më të frenuar për të marrë h ak? Blendi Fevziu: Se mendon se ka hyrë pa të drejtë. Fatos Nano: Kur qëndron shumë gjatë në bu rg, kam fr fatikë se nuk je për gjë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *