Filloj me 1 dhi, sot i ka mbi 100 mijë euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes

admin 0

Filloj me 1 dhi, sot i ka mbi 100 mijë euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes

Filloj me 1 dhi, sot i ka mbi 100 mijë euro pasuri – Blegtori nga Malisheva që mbanë 31 anëtarë të familjes
Kërkesa të mëdha për qumësht dhe djathë të dhive
Banorët e fshatit Gurëbardh të Malishevës merren me bujqësi dhe blegtori. Rexhep Berisha ka krijuar një fond të dhive prej 320 krerësh e për to kujdesen 31 anëtarë të kësaj familje. Por ndihmën kryesore e ka dhënë një vëlla i tij nga kurbeti. Reportazh i gazetarit Bahtir CAKOLLI./21MediaEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Familja nga Malisheva që zotëron këtë fermë rrëfen më shumë për vështirësitë që po hasin në shitjen e produkteve qëpo prodhohen në këtë fermë, e më së shumti vështirësitë në shitjen e qumështit.
Fermeri në fjalë tregon se ndihmen me të madhe e ka marrë nga vëllai i tij që ndodhet në Zvicër dhe se këtë fermë e kishte nisur nga vetëm një dhi e vetme.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *