Fillojnë “Punësimet Familjare” Nga Qeveria E Kurtit |Ja Ku Punësohet Motra E Deputetit Të VV-Së – Ministri Mundohet Të Arsyetohet…

admin 0

Fillojnë “Punësimet Familjare” Nga Qeveria E Kurtit |Ja Ku Punësohet Motra E Deputetit Të VV-Së – Ministri Mundohet Të Arsyetohet…

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Hajrulla Çeku, është arsyetuar pas kr itik ave rreth punësimit të Shkurte Aliut dhe të tjerëve si anëtarë të Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës.Nga opozita k r i tikuan minstrin e kultures pasiqe Shkurta Aliu eshte pikerisht motra e deputetit te VV-se Luan Aliu.
Së fundi Shkurte Aliu e cila u punësua në këtë institucion, e cila ishte kandidate për deputete në vitin 2017 dhe është motra e deputetit të kësaj Lëvizje, Luan Aliu, sipas Çekut ai është konsultuar me komunitetin teatror të Kosovës dhe emrat e Këshillit të ri Drejtues të Teatrit Kombëtar janë rezultat i atij procesi.

“Jam konsultuar me komunitetin teatror të Kosovës dhe emrat e Këshillit të ri Drejtues të Teatrit Kombëtar janë rezultat i atij procesi”, ka shkruar ministri ndër të tjerash në Facebook.Lidhur me këtë kanë reaguar edhe shumë politikanë tjerë.Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Eliza Hoxha ka reaguar pas emërimit të Shkurte Aliut anëtare në Këshillin e ri Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës.“Kaq për kl ith mat ku ndër bordeve fam iljare e pa rtiake – Qeveria Kurti 2”, ka shkruar Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *