Fillon dhe në Fier ajo që po ndodh në Gjermani/ Ja si duket situata deri tani

admin 0

Fillon dhe në Fier ajo që po ndodh në Gjermani/ Ja si duket situata deri tani

Reshje të de ndura shiu kanë përfshirë edhe qytetin e Fierit. Ashtu siç ishte parashikuar moti me reshje ka pushtuar qytetin dhe rrethinat.
Deri tani, njofton korrespondenti i Syri Tv, nuk raportohet për dëme ndërsa shiu vijon. Momentalisht situata paraqitet normale ndërkohë që në qytet nuk paraqiten akse të bll okuara si pa sojë e reshjeve.
Situata është nën monitorim të vazhdueshem ndërsa më të frik ësuar ndjehen fermerët që kultivojne prodhimet e tyre në sera, kjo për faktin se në situata te tilla, me parë, ka pasur edhe deme të konsiderueshme. Reshjet shoqerohen edhe me rrufe dhe bubullima.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *