Fjalimi I Vjosa Osmanit Presidente Qe “Dridh” Vendin Dhe Jep Shume Shprese Per Qytetaret

admin 0


Fjalimi I Vjosa Osmanit Presidente Qe “Dridh” Vendin Dhe Jep Shume Shprese Per Qytetaret

Vjosa Osmani: Tërë fuqinë time do t’ia kushtoj ruajtjes së pavarësisë dhe integritetit territorial!Vjosa Osmani edhe zyrtarisht ka marrë besimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës për presidente të vendit.“Betohem se tërë fuqinë time do t’ia kushtojë ruajtjes së pavarësisë dhe integritetit territorial Kosovës.Sigurimit të lirive e njerëzore të qytetarëve, respektimit dhe mbrojtjes së Kushtetutës dhe Ligjeve.Ruajtjes së paqes dhe mirëqenies së të gjithë qytetarëve e me ndërgjegje e përgjegjësi do ti kryejë të gjitha detyrimet e mia. Betohem”, deklaroi Osmani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *