Flasin Nga PDK-Ja,Bytyqi:”Qeveria Kurti, Është Qeveri Pa Plan, Pa Program E Pa Prioritete”…

admin 0


Flasin Nga PDK-Ja,Bytyqi:”Qeveria Kurti, Është Qeveri Pa Plan, Pa Program E Pa Prioritete”…

Zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyçi, ka hedhur kri.tika për kryeministrin Albin Kurti dhe kabinetin e tij, pasi këta të fundit aktualisht janë në Shqipëri.Sipas Bytyçit, gjatë k.rizës më të madhe epid.iom.olo.g.jike kryeministri i një vendi sovran gjendet fizikisht me një shtet tjetër duke bërë fushatë politike.

Ja shkrimi i tij:Pa v.ak.si.na, e me një ekonomi të rrënuar Albini Kurti me ministrat dhe deputetët e tij aktualisht janë në Shqipëri. Edhe kjo nuk është shaka, kryeministri i një vendi sovran gjendet fizikisht me një shtet tjetër duke bërë fushatë politike gjatë kr.iz.ës më të madhe epi.dio.mo.logj.ike nëpër të cilën po kalon shteti i Kosovës.

Qeveria Kurti, është qeveri pa plan, pa program e pa prioritete!Va.ksi.n.oni QYTETARËT! Mbështeteni EKONOMINË!.Nga Partia Demokratike e Kosoves ka pasur edhe reagime te rr.epta ndaj Presidentes se Republikes se Kosoves Vjosa Osmanit qe sipas tyre nuk e ka permendur b.etejen e Koshares dhe kjo eshte nje mosrrespekt per UCK-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *