FOTO/ U zgjodh kryetare Kuvendi, Rama përqafon Lindita Nikollën, demokratët i bien tavolinave dhe largohen

admin 0

FOTO/ U zgjodh kryetare Kuvendi, Rama përqafon Lindita Nikollën, demokratët i bien tavolinave dhe largohen

Lindita Nikolla është zyrtarisht kryetare Kuvendit të Shqipërisë. Me 79 vota pro dhe katër kundër ajo ka marrë zyrtarisht detyrën.
Ky moment është shoqëruar me ovacione nga socialistët. Në momentin e marrjes së detyrës, kryeministri Edi Rama e ka përqafuar për ta uruar ndërsa socialistët e tjerë janë ngritur në këmbë duke duartrokitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *