Futbolli Në Zi/ Ndërron Jetë Në Moshën 18-Vjeçare Lojtari I Skënderbeut – NGUSHELLIME..?

admin 0

Futbolli Në Zi/ Ndërron Jetë Në Moshën 18-Vjeçare Lojtari I Skënderbeut – NGUSHELLIME..?

Futbolli Në Zi/ Ndërron Jetë Në Moshën 18-Vjeçare Lojtari I Skënderbeut – NGUSHELLIME..?
Një lajm i rëndë vjen nga Korça. Ka ndë.rruar jetën në moshën 18 vjeçare, futbollisti i të rinjve të Skënderbeut, Dorjan Tahirllari.

Ai vuante prej tum.orit malinj në stomak, shtyllën kurrizore dhe në veshka, teksa kërkoi ndihmën e njerëzve për të kryer op.eracionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *