Gani Geci TR0NDIT Vendin Publikon Letrën E Komunikatës 59. Kjo Çka I Tha Hashim Thaçi Do T’Ju Lë Pa Fjalë-(FOTO)..

admin 0

Gani Geci TR0NDIT Vendin Publikon Letrën E Komunikatës 59. Kjo Çka I Tha Hashim Thaçi Do T’Ju Lë Pa Fjalë-(FOTO)..

Ish-us.h.tari i U.Ç.K’së, Gani Geci ka publ.ikuar në llogarinë e tij në rrjetin social Fa.ceb.ook, një letër që, sipas tij është dërguar nga ish-presidenti Hashim Thaçi në emër të ish-anëtarëve të Shtabit të Përgjithshëm të U.Ç.K’së për komunikatën nr.59.Sipas Gani Gecit, kjo letër është shkruar më 27 dhjetor të vitit 2018.
“Kjo komunikatë për shtyp është e shkruar me datën 27.12.2018 ndersa me datën 11 shkurt 2019 Hashim Thaçi më ka kërkuar edhe ndjesë publike përmes Radio Televizionit të Kosovës-RTK.Në ketë komunikatë për shtyp vetë anëtarët e pranojnë se për 20 vite kam qenë i lë.ndar moralisht,shpirtërisht unë dhe familja ime ndersa une kam qenë edhe fizikisht i pl.ago.sur”, ka shkruar nder tjerash Gani Geci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *