Ganimete Musliu Jep Deklaraten E Papritur Mbi Albinin Dhe Vjosen!! Jep “Goditje” Te Rende Per Ata…

admin 0


Ganimete Musliu Jep Deklaraten E Papritur Mbi Albinin Dhe Vjosen!! Jep “Goditje” Te Rende Per Ata…

Ganimete Musliu jep deklaraten e papritur mbi Albinin dhe Vjosen!! Jep “goditje” te rende per ata…Ganimete Musliu, i eshte drejtuar krye.ministrit Albin Kurti dhe kandidates per presi.dente Vjosa Osmani duke ua rikujtuar se sis.temi politik ne Kosove eshte demo.kraci parlamentare.Albini tha do te fi.toi Kosova. Po Albin, ti dhe arga.tja jote e kuptuat qe sistemi jone politik eshte demo.kraci parlamentare. Mos harroni Presi.denti votohet ne Kuvend, ka shkru.ar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *