Gazetari i njohur i Top Channel bëhet baba për herë të parë: Dhurata më e bukur nga Zoti në 43 vite jetë

admin 0

Gazetari i njohur i Top Channel bëhet baba për herë të parë: Dhurata më e bukur nga Zoti në 43 vite jetë

Gazetari i njohur Muhamed Veliu është bërë baba për herë të parë.
Djali i gazetarit të njohur ka ardhur në jetë në muajin mars, ndërsa vetë Veliu nuk e fsheh emocionin dhe lumturinë e madhe.
Ai, përmes një postimi në rrjetet sociale shkruan se djali, të cilin e ka quajtur Britt, është dhurata më e bukur nga Zoti në 43 vite jetë.
“Britt dhurata më e bukur nga Zoti për mua sot në këto 43 vite jetë. Britt&Fla. dashuri e pafund”, shkruan gazetari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *