Gazetari Ridvan Berisha Rreth Ngjarjeve Izrael-Palestine / ”Lutemi Per Izraelin”

admin 0

Gazetari Ridvan Berisha Rreth Ngjarjeve Izrael-Palestine / ”Lutemi Per Izraelin”

Gazetari Ridvan Berisha përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, ka re.aguar lidhur me zhvillimet në Lindje të Mesme, saktësisht në Jerusalem të Izraelit.
Berisha ka postuar dy fotografi në postimin e tij. Të dy fotografitë shprehin soli.daritet ndaj shtetit izraelit.
“Lutemi për Izraelin” dhe “Kemi nevojë për lutjet e tua për Izraelin”, ishte mbishkrimi i foto.grafive të postuara nga ga.zetari Berisha.
Gjithashtu Berisha shkroi “We stand with Izrael” – “Qën.drojmë me Izraelin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *