Genta Gjalpi: PLASA, Ai Është Në Itali, “Kam 15 Ditë Pa Ber

admin 0

Genta Gjalpi: PLASA, Ai Është Në Itali, “Kam 15 Ditë Pa Ber

Genta Gjalpi ka treguar se i mungon shumë i dashuri që ndodhet në Itali.TIRANË– Ish-banorja e Big Brother, Genta Gjalpi njihet për natyrën e saj të drejtpërdrejtë dhe pa komplekse.Në një bisedë pyetje-përgjigje me ndjekësit, Genta Gjalpi ka treguar dhe disa detaje int ime rreth jetës së saj.Për fat të k eq, i dashuri i ish-banores së BB ndodhej në Itali në këtë kohë pa ndemie, dhe Genta ka plot 50 ditë e 50 net pa ma rrëdh ënie sek suaIe.Ndjekësit e kanë pyetur troç dhe ajo është përgjigjur me sinqeritet.Ndër të tjera ajo është shprehur se i mungon jeta e natës dhe flirtet, duke bërë një listë të gjatë të gjërave që nuk ka..…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *