Gërvalla ia përkujton ministrit grek Pavarësia e Kosovës është fakt i pandryshueshëm

admin 0

Gërvalla ia përkujton ministrit grek: Pavarësia e Kosovës është fakt i pandryshueshëm…

Pavar ësia e Repub likës së Kosovës është një fakt i pandryshueshëm dhe sa më shpejt të pranohet. Riafirmojmë se me Greqinë dhe part nerët e tjerë do të vazhdojmë dia logun edhe rreth kësaj çështjeje”, ka thënë ajo.Dendias do të pritet në takim edhe nga preside ntja e vendit, Vjosa Osmani dhe do të takohet edhe me kryeparla.mentarin, Glauk Konjufca.
Në fund të agjendës është paraparë edhe takimi me kryeministrin kosovar, Albin Kurti.Kujtojmë se Greqia është një nga pesë vendet e BE-së që nuk e njohin pavarësinë e Kosovës, teksa para disa ditësh Ministra e Jashtme deklaroi se qëndrimi i shtetit grek karshi Kosovës, mbetet i pandryshueshëm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *