Gëzim Kelmendi: Ata Që Falen Dhe Agjërojnë Haram E Kanë Që E Votuan Vetëvendosjen

admin 0

Gëzim Kelmendi: Ata Që Falen Dhe Agjërojnë Haram E Kanë Që E Votuan Vetëvendosjen
Kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, në zgjedhjet parlamentare kishte arritur t’i marr vetëm 2 mijë e 929 vota. Sipas kësaj, ai nuk ka arritur ta kalojë pragun zgjedhur.
E fajin për këtë ia lë votuesve të tij dhe Lëvizjes Vetëvendosje.Gezim Kelmendi ka thënë se votuesit e tij, “vëllezërit besimtarë e praktikues”, e votuan Lëvizjen Vetëvendosje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *