Gjemania I Dërgon “SELAM“ Serbisë: Kosova Është Shtet Deshtët Apo S’deshtët Ju, E Juaja Ngelet T’a Bëni Këtë Gjë…!!…

admin 0

Gjemania I Dërgon “SELAM“ Serbisë: Kosova Është Shtet Deshtët Apo S’deshtët Ju, E Juaja Ngelet T’a Bëni Këtë Gjë…!!…

“Cilido të ishte suksesi i Aleksandër Vuçiçit në Kosovë, të gjithë serbët duhet ta konsid.erojnë sukses të tij; edhe pse nuk do të ishte kurrfarë suksesi, qytetarët serb duhet të flasin si Vuçiçi dhe të thonë, ok, krejt është në rregull, plot kemi fituar! Kjo është filozofia e presi.dentit të Serbisë”, thotë gazetari nga Serbia!
Sipas tij, Qëndrimi i Gjermanisë që në fillim ka qënë shumë i qartë! “Kosova është e pavarur, kurse ju, e kam fjalën për Serbinë, shihni se si do të mund ta akceptoni!
Me një fjalë qëndrimi i Gjermanisë që në fillim ka qenë shumë stabil dhe gjermanët nuk lëvizin me deklarata, ca andej e ca këtej! Qëndrimi gjerman është poplitik dhe shumëdimenzional!Çka në fakt do të thotë kjo?”, thotë Rujeviç.
“Sipas meje, Gjermania thotë, ju mund mos të pajtoheni, por duhet me e pranu njëri-tjetrin!Gjermania është pro asaj që Serbia të heq barikadat ndaj Kosovës, faktikisht pengesat që po i krijon dhe, Kosova të bëhet anëtare e Kombeve të Bashkuara”, ka shtuar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *