Gjenerali Dritan Demiraj I Dergon Porosi Te ”Forte” Vucicit , Ja Se Cfare I Thote !!

admin 0

Gjenerali Dritan Demiraj I Dergon Porosi Te ”Forte” Vucicit , Ja Se Cfare I Thote !!

Gjenerali shqiptar i dërgon porosinë e fortë Vuçiqit pas deklaratës për Bashën dhe Berishën.Ish-ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Dritan Demiraj, ka ko.mentuar pas deklaratës së presidentit serb Aleksandar Vuçiq, se pas “Lulzim Bashës qëndron Sali Berisha”.Teksa e ka quajtur “vëlla” dhe “ortak” të Edi Ramës, Demiraj ka thënë se pas kryeministrit shqiptar qëndron vet ministri i kasapit Slobodan Millosheviq, për.cjell Bota sot.Si.pas tij, Rama dhe Vuçiqi janë në pan,ik, për “revoluc,ionin që do të ndodhë në 25 prill” në Shqipëri.Gjenerali shqiptar i ka dërguar edhe një porosi Vuçiqit, duke thë.në se Basha dhe Berisha nuk janë anti-shqiptarë si Rama.Postimi i plotë i Demirajt në Facebook:

Të dashur bashkëkombas!Presidenti i Serbisë, “vëllai” dhe “ortaku” i kryeministrit Rama, Albanofobi Aleksandër Vuçiq ka folur në një intervistë për mediat vendase “Fokus B92” rreth zgjedhjeve në Shqipëri që do të zhv.illohen në 25 prill duke deklaruar se: “Pas Lulzim Bashës qëndron Sali Berisha dhe ju e dini, e gjithë historia pas saj nga veriu i Shqipërisë me gjithë barrën e së ka,luarës, por kjo është çështje e tyre. Dhe si.gurisht që unë jam krenar që jam pengesa e tyre më e madhe sep,se ata flasin hapur për kri,jimin e Shqipërisë së Madhe. Dhe ata flasin hapur për këtë gjë dhe askush nuk reagon”.Në realitet, përpos faktit që është ta.shmë i njohur nga të gjithë që pas Ramës dhe pengimit të Shqipërisë në rrugën e anëtarësimit në BE qëndron vetë ministri i kasapit Mi.llosheviç, i cili dirigjon çdo veprim dhe politikë të jashtme të qeverisë Rama, tashmë dyshja Rama-Vuçiq janë në panik për revo,lucionin që do të ndodhë në 25 prill.
Kaq i dëshpëruar është Edi Rama nga disfata e plotë e zgjedhjeve të prillit, sa që në shkelje të parimeve ndërkombëtare, për mos përzierje në çështje të brendshme sidomos gjatë fushatave ele.ktrorale, ka kër,kuar ndihmë nga anti-shqiptari më i madh në botë Aleksandër Vuçiq.I bëjmë përsëri me dije Vuçiq që “të mos e kru.ajë me gj,ethe fiku”, sepse Sali Berisha dhe Lulzim Basha apo Partia Demokratike e Shqipërisë, nuk janë Rama dhe as bashkëpun,ëtorët tuaj an,ti-shqiptarë.D.D. Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *