Glauk Konjufca “Dridhe” Kosoven dhe gjithe Ballkanin: Ne Hage po mbahen komandantet me te shquar te UÇK-se, e kemi obligim ti

admin 0

Glauk Konjufca “Dridhe” Kosoven dhe gjithe Ballkanin: Ne Hage po mbahen komandantet me te shquar te UÇK-se, e kemi obligim ti

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka thënë se në Hagë po mbahen komandantët më të shquar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës UÇK-së. Glauk Konjufca derisa foli për procesin gjy’qsor që po zhvillohet në Hagë ndaj ish-kre’rëve të UÇK-së, tha se Qeveria dhe institucionet janë të përkushtuara që t’i mbrojnë përfaqësuesit e Kosovës në këtë proces raporton AlbKos News.
Ne jemi duke vuajtur një proces shumë të vështirë e të ndërlikuar të gjykimit në Hagë, të disa prej krerëve më të shquar të Ushtrisë tonë Çlirimtare. Edhe kryeministri i Kosovës e ka thënë se ata kanë nevojë për mbrojtje më të konsoliduar, ka thënë Konjufca.
Tutje ai ka thënë se institucionet e vendit nuk duhet të jenë spektatore në këtë proces, pasi që nëse dikush nga ta dnohet e prek edhe karakterin e lu’ftes tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *