Glauk Konjufca I Del Ne Mbrojtje Albin Kurtit ! I Jep Goditje Te Forte Beke Berishes…

admin 0

Glauk Konjufca I Del Ne Mbrojtje Albin Kurtit ! I Jep Goditje Te Forte Beke Berishes…

Ne momen tin qe deputeti i AAKse, Beke Berisha, e mori fja.len ne Kuvend per t ia bere nje pyetje kryeministrit Albin Kurti, ku i fundit le.shoi sallen e Kuvendit.
Kete e verej ti Berisha dhe iu drejtua Konjufces se meqenese Kurti nuk ndo.dhet ne salle do te diskutoje me kryetarin Konjufca. E ky i fun.dit me shaka i tha se Kurti e leshoi sallen sepse Bersha po i ben.te pyetje te lehte por eshte i spor.teve te renda.
Krye minister ti e shkarkove bordin e AKPse, a po rrin a shko ve?… Kryetar tash po disku.toj me ty, i ka thene Berisha Konjufces. Ti je i spor.teve te renda, e kur the pyetje e lehte, prandaj doli krye ministri, ia ktheu Konjufca me shaka.
Me pas Berisha e ngriti pye.tjen ne Kuvend, por nuk mori pergjigje ne mun.gese te Kurtit. Bordi i ri qe ka me u ven.dos tani a jane bord i vullnetareve apo kane me i har.xhu 25 mije euro si ata te paret, ka thene ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *